Yritys

Sähköinsinööritoimisto Ahonen Oy on sähkö-, tele-, ja tietojärjestelmien konsultoinnin ja suunnittelun insinööritoimisto. Yrityksemme on Neuvottelevat Sähkösuunnittelijat NSS ry:n jäsen.

Sähköinsinööri Mauno Ahonen perusti nimeään kantavan Insinööritoimiston vuonna 1975. Vuodesta 1995 yhtiö on toiminut nimellä Sähköinsinööritoimisto Ahonen Oy.

Olemme hyvän ja monipuolisen kokemuksen omaava sähköinsinööritoimisto. Henkilökuntamme on ammattitaitoista, kokenutta ja motivoitunutta. Tukenamme suunnittelussa, piirtämisessä ja taloushallinnossa käytämme alan parhaimpia työkaluja, tietokoneita ja ao. tehtäviin soveltuvia ohjelmistoja.

Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset talotekniikan suunnittelu- ja konsultointipalvelut ja asiantuntemuksemme vaativienkin kohteiden suunnitteluun.

Teettämällä työpiirustustasoiset suunnitelmat sähkösuunnittelijallamme, saatte sähköurakoitsijoilta keskenään vertailukelpoiset urakkatarjoukset.

Rakennuskohteiden sähkösuunnittelussa ja sähköteknisten töiden valvonnassa huomioimme mm. seuraavia asioita.

Suunnittelemme käyttökelpoisen ja taloudellisen kohteen, jonka käyttö- ja huoltokustannukset ovat mahdollisimman edulliset.

Suunnitellessamme panostamme ennen kaikkea asiakastyytyväisyyteen.

architect-3979490_1920
AAA-logo-2020-FI
image002
nss